diumenge, 27 de maig del 2012

Estada al Mas de Noguera


Ja hem tornat del Mas de Noguera i us hem de dir que hem disfrutat molt de l'estada amb vosaltres en un lloc tan bonic i tan interessant.
A casa esteu escrivint els textos sobre el que hem fet aquests dies i prompte els  posarem junt amb les fotos i recordarem eixos moments tant bonics que hem passat junts.
Ens ha donat MOLTÍSSIMA SATISFACCIÓ el fet que tot el món ens felicitara pel vostre BON COMPORTAMENT i pel vostre INTERÉS a l'hora de participar en els tallers i en totes les activitats que us proposàvem.
HEU ESTAT GENIALSSSS!!!
També volem agrair a tot L'EQUIP DEL MAS DE NOGUERA: MONITORS, ANIMADORS CULTURALS, CUINERES... tot el que han fet per nosaltres i què bé ens han cuidat.
Ara ja sabeu que ens queda un gran treball per fer el projecte de natura sobre el Mas: explicació dels tallers, investigació sobre les plantes i els animals, confecció del mural....
A més a més hem de tancar la webquest de la matèria i acabar la cacera del tresor de les energies amb la resposta a la Gran Pregunta que els monitors del Mas us han ajudat a respondre. Farem també la posada en comú i el debat a partir de la Gran Pregunta.
QUANT DE TREBALL!!! ESTEU PREPARATS???
Per recordar eixos dies tan meravellosos que hem passat us deixem l'enllaç a  la pàgina web del Mas que també ens servirà per investigar i completar el nostre projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada