dimarts, 5 de febrer del 2013

Ja arriba Carnestoltes!!

Aquesta setmana és especial perquè divendres celebrarem el Carnestoltes que aquest curs gira al voltant dels OFICIS: cambrers, cuiners, bombers, peixaters, policies, personal sanitari, taxistes, repartidors de telepizza... i nosaltres, com tots els anys en sisé som la XARANGA!!!
JA TENIM EL VESTUARI FET!! No hem parat aquests dies de retallar, pegar, grapar... i pensem que ens ha quedat XULÍSSIM!!!
També les classes de cinqué i sisé som els encarregats de decidir les consignes. Avui tots hem vingut pintats de gatets i demà amb dos pirris al cap. QUÈ DIVERTIT!!!
A més a més serem mantenidors de l'acte i hem de fer el pregó. Quant de treball aquesta setmana però també quanta diversió!!
Ací us deixem unes fotos de com ens hem fet el vestuari dissenyat pel nostre company Manu que va ser el més votat, encara que Carmen, Susana, María Soler, Candela, Andrea, Lucía, María Carrasco i Paula havien fet també uns dissenys molt bonics.
A més a més els mestres volem donar-vos les gràcies perquè ens heu ajudat també a fer el nostre vestuari. MOLTES GRÀCIES!!

2 comentaris:

  1. Les disfresses van quedar molt bé!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Si molt boniques. Ma mare diu que van ser molt originals. Ho vas fer molt bé Manu.

    ResponElimina