dilluns, 4 de febrer del 2013

Dia de la Pau

El passat dia 30 de gener vam celebrar a l'escola el dia de la NO VIOLÈNCIA i LA PAU.
A classe vam pensar paraules boniques que ens recorden la PAU i paraules dolentes que signifiquen tot el contrari. Vam decidir que les paraules que ens representarien en el mur que anàvem a construir entre tota l'escola serien: COMPANYERISME,  ESPERANÇA, MALTRACTAMENT i EGOÏSME.
Vam pintar dues caixes per escriure les paraules boniques i vam deixar sense pintar les altres dues caixes on anàvem a escriure les paraules dolentes.
Aquest curs vam decidir celebrar la PAU després del pati per aprofitar el solet perquè de vegades per la vesprada fa fred, sobretot pels xiquets d'infantil. Ens vam posar en rogles i vam cantar cançons com No dudaría, el Mur, el món seria més feliç...
Els representants de cada classe van portar les caixes amb els missatges i es van fer dos murs: el dels missatges bonics i el dels missatges dolents. finalment dos companys d'infantil van tirar el mur de les paraules tristes perquè tots volem LA PAU!!!
Rafa, Lia, Tatiana i Joan, companys de cinqué van fer de mantenidors. Ens van recordar que el dia 31 de gener se celebra també el dia de l'arbre i volem un món amb arbres i pau...
Voleu vore el vídeo que va gravar JOSEP??


pau from Escola Lluís Revest on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada