dijous, 20 d’octubre del 2011

Dos contes per treballar les emocions

Aquest curs anem a treballar les emocions. Les hem treballades sempre però aquest any pensem fer-lo d'una manera més formal. Pensem que educar els xiquets no és ensenyar-los només coneixements i que si volem educar-los en la seua totalitat perquè siguen responsables, amb autoestima, autònoms,... hem d'ensenyar-los a conèixer i compendre les seues emocions.

A més a més per nosaltres és molt important el treball cooperatiu. Ens agradaria que escoltareu aquest conte per vore què important és el treball en equip i el respecte a les diferències pròpies de cada membre d'un grup. Esperem que us agrade.


Ja sabeu que en la barra del blog teniu l'enllaç a Una mà de contes on podreu vore i escoltar contes meravellosos que es van ilustrant alhora que els conten. Podeu passar una estona molt especial escoltant tota mena de contes però per treballar una emoció negativa com es l'egoisme us deixem aquest conte que segurament us agradarà i us farà pensar què bonic és tot quan ho compartim amb els demés. Feu doble clic sobre el nom del conte:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada