diumenge, 23 de juny del 2013

La nostra graduació



El passat dimecres 19 de juny va ser un dia molt especial per a tots nosaltres perquè vam celebrar l'acte de la nostra graduació. 
Va ser una cerimònia molt emotiva i especial, plena de alegries, de sorpreses, de llàgrimes, de rises i  de records dels últims 9 anys que heu passat en la nostra escola.
En aquest acte vam poder gaudir d'interpretacions musicals preparades per Mari Carmen i per alguns companys de l'escola,  que van passar molts dies de pati assajant per poder fer una actuació magnífica. MOLTES GRÀCIES!!!! Ens ha encantat!!!
Natxo i Teresa, companys de cinqué, van ser els mantenidors de l'acte  i ho van fer molt bé!!!
També va haver discursos: de Ximo Montanyés,  President de l'AMPA; de Manolo, el nostre director i tutor;  i dels nostres companys Andrea, Helena, Laura G. i Sergi que formàven part de l'equip que havia redactat el discurs que vam pensar que millor ens representava, encara que vau fer discursos molt ben escrits i ens va costar molt decidir quin era el millor. Que bé ho van fer tots!!! Quantes emocions vam sentir escoltant les coses tant boniques que ens van dir...
Després va ser el moment de l'entrega d'orles. Va ser emocionant!!!
Finalment vam vore un vídeo amb fotos de la nostra estada a l'escola, des d'infantil de 3 anys fins a sisé. A més a més incloia les nostres frases de:  perquè m'agrada l'escola, els mestres, les classes, les celebracions... que vam fer a classe expressant cadascú de nosaltres el sentiment que tenia per l'escola.
També volem donar les gràcies als mestres i famílies que van assistir.
L'acte va finalitzar amb un "piscolabis" oferit per la empresa del menjador. Boníssssssimmmm!!!
Josep ja ha muntat el vídeo de l'acte. Volem donar-li també les gràcies pel seu treball. Voleu vore'l??? Endavant guapos i guapes...



Nosaltres només volem dir-vos que esperen que aquests records siguen inesborrables, que sempre els tingueu en la vostra memòria i que recordeu les fantàstiques experiències que hem viscut junts!!!


Ah!!! I també volem felicitar als nostres companys d'infantil de 5 anys que el mateix dia van tindre també la seua entrega d'orles. Ara ja són de primària!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada