dijous, 29 de novembre del 2012

Tertúlia literària

En valencià hem dedicat una sessió setmanal a la lectura d'una novel·la. En la classe A hem llegit "Els perfectes" de Rodrigo Muñoz i en la classe B hem llegit "Vols ser el nòvio de la meua germana?" de Maite Carranza. Les dues novel·les ens han agradat molt. Ara les canviarem i cada classe llegirà la novel·la que ha llegit l'altra. 
Hem pensat que per motivar a la lectura podíem fer una tertúlia literària i ha sigut una activitat que ens a agradat molt i us hem de FELICITAR perquè ho heu fet molt bé.
Ens hem juntat les dues classes i primer els companys del B han triat un mantenidor i quatre tertulians: Jorge, Pablo, Sergi, Paula i Carlos. Jorge com a mantenidor ha anat fent preguntes sobre els personatges, l'opinió personal... i els tertulians han anat contestant a totes les seues preguntes.
Després els companys del grup A han triat a Juan Carlos, Levon, Laura G., Elena, Andrea i Neus i ens han explicat moltes coses sobre la seua novel·la.
Ha sigut una activitat molt interessant. La pròxima la gravarem en vídeo per després poder treballar-la a classe, però avui hem fet dos xicotets vídeos de prova. VOLEU VORE'LS?
 


2 comentaris: