dilluns, 15 d’octubre del 2012

Correllengua 2012

El passat divendres 28 de setembre vam celebrar l'acte del CORRELLENGUA.
Aquest any era MOLT ESPECIAL per nosaltres perquè  Paula, Sergi, Laura G. i Elena eren els MANTENIDORS de l'acte. Ho van intentar fer molt bé però van tindre molts problemes amb el MICRÒFON...i no van poder explicar tot el que tenien preparat i assajat!!
A més a més Andrea, Laura C. Pablo i Helena van portar la flama per tot el pati acompanyats pels companys de cinqué que anaven tocant els tabals. 
En la FESTA vam participar TOTA L'ESCOLA. Primer vam eixir al pati  amb la música de "En valencià cap al futur" i  ens vam col·locar al voltant de la pista. Els nostres companys van rebre la flama amb la colla de tabals de 5è. Els alumnes de primer van ballar el Patatuf, els de quart la dansa de la Magrana, els d'infantil acompanyats per tots van cantar la cançó del Rei en Jaume i després tots junts vam cantar "De festa per la llengua". Per concloure els nostres companys van acompanyar la flama fins el col·legi Sanchis Yago i la resta vam ballar tots junts la Dansà. Finalment vam tornar a les classes.
Ens ho vam passar d'allò més bé!!
Josep ja ha fet el muntatge del vídeo. Endavant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada